ReCatchMod v1.0-ReAPI

В този раздел можете да публикувате нови плъгини, като същите ще бъдат одобрени или неодобрени от страна на екипа.
Правила на форума
ИНФОРМАЦИЯ: В този раздел най-вероятно няма да намерите много теми (възможно е и да е напълно празен), тъй като новите теми се местят в https://amxx-bg.info/viewforum.php?f=21 или https://amxx-bg.info/viewforum.php?f=22, зависимо от качеството им.
Аватар
mi0
Извън линия
AMXX Скриптър
AMXX Скриптър
Мнения: 522
Регистриран на: 09 Дек 2016, 22:02
Се отблагодари: 97 пъти
Получена благодарност: 112 пъти
Обратна връзка:

ReCatchMod v1.0-ReAPI

Мнение от mi0 » 31 Окт 2019, 14:16

Здравейте!
Като за начало, това е Catch мод, не е от най-известните, идеята е като си Fleer да бягаш от Catcher-ите, които гонят, Fleer-ите имат турбо. Най-интересното на мода, е механиката, чрез която можеш да се отблъскваш от стената, това прави играта интересна и я усложнява. Нека отбележа, мода не е още напълно готов, въпреки понеже е Official Public Release е версия 1.0, а и нямам много време напоследък и най-вероятно няма да успея да го довърша! Ето малко клипове с трикове -
https://www.youtube.com/watch?v=bQBY8jCuRG0&t=98s
https://www.youtube.com/watch?v=-fqBwnfZZTY&t=641s

Не мога да дам повече обяснение, а и не искам, ако някой реши да го ползва, надявам се да знае какво прави и да не му трябват обяснения. Мода работи на ReAPI, и е замислено да бъде ъпдейтван, като му се добавят настройки, за да е по-Owner Friendly. За сега най-важното е готово, а именно Main плъгина, съдържащ - отблъскване, скоростомер, главните механики на мода. Trail плъгина, също е готов, като най-вероятно при следващи ъпдейти, ще бъде дооправен и ще му бъде добавена команда за бързо ползване, вместо да се използва меню през цялото време.
Отностно останалите плъгини които са там, RankSystem-ата се смята за готова(не е тествана), също и NoClip плъгина, AdminMenu плъгина е започнат, като за сега е празен файл и най-вероятно, когато имам време, него ще оправя първо!

Няма да качвам файловете тук, ето го проекта в GitHub https://github.com/mi0epro/ReCatchMod.

Знам, че вече съществува такъв мод, а именно Catch Mod Silver Edition 3.3 by Dr. One! Той е стар, няма сорс код и не е прeпоръчителен(над 3 хиляди реда простотии и много copy pasta), аз лично получих сорс код от Huehue, което ми помогна при изработката на някой части от мода, не мисля да го споделям, при положение че ми е казано да не го правя.

Credits:
[eG] majestic - help / testing / inspiration(помощ, тест, една от главните причини да го има тоя мод, или поне моята версия)
Huehue - help / code examples(Semiclip-а е взет от него, както и сорс код на стария мод)

Автор - аз(mi0), чувствайте се свободни, да го ползвате както си пожелаете, разбира се без да го продавате. Мода го пускам с цел, да се появи поне още един сървър, понеже очевидно замира. Надявам се да ви хареса xD

Changelog
► Покажи скъсения текст
Извън темата
Имаше времена, в който сървърите на Catch бяха пълни, а сега няма сървъри :(
They call me kurdokoleno
Catch Mod - 93.123.18.38:27018

Публикувай отговор
  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Нови попълнения”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта