Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

PHP, MySQL, Javascript, XHTML и др.
Потребителски аватар

Nixe ss
Потребител
Потребител
Мнения: 159
Регистриран: 07 дек 2017, 03:57
Получена благодарност: 1 път

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Nixe ss » 05 яну 2018, 14:15

Ем как бе ?? :D вълчо беше казал че не работи
Изображение

Потребителски аватар

sianbg gta5-bg
VIP
VIP
Мнения: 230
Регистриран: 13 ное 2017, 12:18
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от sianbg gta5-bg » 05 яну 2018, 15:38

В този урок ще Ви покажа как да инсталирате Argos 4.2 на localhost с помощта на Xampp.Преди да започнете урока трябва да инсталирате xampp.

Източник: https://gta5-bg.info/index.php?topic=37

Как да инсталирам Xampp

Изображение
Инсталация:
1.Изтеглете системата и поставете всички файлове в C:\xampp\htdocs.
2.Изтеглете PHPBB3 и поставете всички файлове в C:\xampp\htdocs\forum.
3.Отворете Xampp Control Panel и цъкнете върху config на apache и отворете httpd.conf
Изображение
4.Намирате тези и махате коментара, ако го има. Модулите са на различни редове в файла. Намерете ги. Трябва да изглеждат така.При мен беше нужно да махна само пред mod_filter

Код: Избери всички

LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
LoadModule filter_module modules/mod_filter.so
LoadModule deflate_module modules/mod_deflate.so
5.За да инсталираме Argos ни трябва mysql с потребител, който задължително има парола. Ето как да сложите парола на root потребителя.
6. Създавате база данни за форума и Argos 4.2.
7. Инсталирате форума от папка forum. Как да инсталирам PHPBB3
8. Отваряте localhost и ще Ви се покаже инсталация на Argos
Изображение
9. Попълвате всички полета и инсталирате.
10. Изтривате install папката от Argos 4.2.

Позволих си да добавя темата в моя форум. Надявам се администраторите нямат нищо против. Ако администратора желае може да добави коментара ми в първият пост.

Потребителски аватар

Alexandrow
Потребител
Потребител
Мнения: 150
Регистриран: 22 ное 2017, 16:05
Се отблагодари: 7 пъти
Получена благодарност: 10 пъти
Години: 26

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Alexandrow » 29 яну 2018, 12:55

Здравейте, как мога да изкарам логин формата от формума в сайта?

Потребителски аватар

sianbg gta5-bg
VIP
VIP
Мнения: 230
Регистриран: 13 ное 2017, 12:18
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от sianbg gta5-bg » 29 яну 2018, 14:01

Така можеш да сложиш проста форма, която да прави POST заявка към форума. Това е лесният вариант. Ако искаш пълна интеграция ще ти трябва php.

https://wiki.phpbb.com/Practical.External_login

Потребителски аватар

Alex.Kukata CS-U.ML
Баннат
Баннат
Мнения: 81
Регистриран: 19 фев 2018, 23:50
Години: 16
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Alex.Kukata CS-U.ML » 19 мар 2018, 08:49

Темата е стара, но от 2 дни търся интеграцията нсмерих една, но тя е за 01b, ако може някой да даде линк към интеграцията!
Благодаря предварително!
Изображение

Потребителски аватар

antonstoqnovv
Потребител
Потребител
Мнения: 162
Регистриран: 15 окт 2017, 10:40
Получена благодарност: 2 пъти
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от antonstoqnovv » 09 окт 2018, 09:49

Сложих системата всичко беше добре докато не излезнах от потребителското име и сега го пиша и не иска да ме пусне не дава нито грешки нито нищо .. от какво може да е

Потребителски аватар

summertime vibes
Тестов модератор
Тестов модератор
Мнения: 1017
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 43 пъти
Получена благодарност: 81 пъти
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от summertime vibes » 09 окт 2018, 15:52

Пробвай да си изчистиш кеша на браузъра.
Изображение

Потребителски аватар

FEEL MY STYLE
Потребител
Потребител
Мнения: 77
Регистриран: 16 сеп 2017, 12:30
Се отблагодари: 4 пъти

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от FEEL MY STYLE » 10 окт 2018, 19:24

Ще тръгне ли на безплатен хост(000webhost) ?

Потребителски аватар

summertime vibes
Тестов модератор
Тестов модератор
Мнения: 1017
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 43 пъти
Получена благодарност: 81 пъти
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от summertime vibes » 10 окт 2018, 19:37

Не всички функции ще работят, но мисля, че ще тръгне. :)
Изображение

Потребителски аватар

FEEL MY STYLE
Потребител
Потребител
Мнения: 77
Регистриран: 16 сеп 2017, 12:30
Се отблагодари: 4 пъти

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от FEEL MY STYLE » 13 окт 2018, 11:20

Като кача системата, форумът и всичко останало спира да ми работи..

https://imgur.com/a/Ohtg0XS

Проверих лога и нищо не излиза.. Някви идеи ?

Потребителски аватар

hackera457 СОТА
Модератор
Модератор
Мнения: 618
Регистриран: 01 ное 2016, 09:46
Местоположение: София
Получена благодарност: 59 пъти
Години: 24
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от hackera457 СОТА » 13 окт 2018, 12:12

FEEL MY STYLE написа:
13 окт 2018, 11:20
Като кача системата, форумът и всичко останало спира да ми работи..

https://imgur.com/a/Ohtg0XS

Проверих лога и нищо не излиза.. Някви идеи ?
Системата е доста стара и не препоръчвам да я ползвате, има си бъгове, проблеми и прочие и има вероятност интеграцията да не тръгне на новите версии на PHPBB
Моите плъгини

Код: Избери всички

#include <hambeer>

RegisterHamBeer(HamBeer_Spawn, "player", "GivePlayerBeer", 1);

public GivePlayerBeer(Pl){
    if(!is_user_alive(Pl)){
        ham_give_beer(Pl, 5)
        client_print(Pl, print_chat, "Go Go Go"){
}  


Потребителски аватар

iwanoww BL4D3
Потребител
Потребител
Мнения: 99
Регистриран: 03 ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 19

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от iwanoww BL4D3 » 09 апр 2019, 21:10

Системата работи ли на 3.2.5 защото ми пише HTTP ERROR 500 (със премиум хостинг съм)

Потребителски аватар

ur mama so ugly
Потребител
Потребител
Мнения: 58
Регистриран: 29 яну 2019, 12:00
Местоположение: Romania, Bucharest
Се отблагодари: 25 пъти
Получена благодарност: 8 пъти
Години: 19
Контакти:

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от ur mama so ugly » 09 апр 2019, 21:14

iwanoww написа:
09 апр 2019, 21:10
Системата работи ли на 3.2.5 защото ми пише HTTP ERROR 500 (със премиум хостинг съм)
Не мисля, пък и не ти я препоръчвам. За пренаписване е. Стара е и едва ли е написана за phpBB 3.1+.
U wana be the best, but you cant? Ohhh, just go outside and kys...

Отговори

Върни се в “Уеб Програмиране”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост