Greyfish(LGSL)

PHP, MySQL, Javascript, XHTML и др.
Потребителски аватар

summertime vibes
Модератор
Модератор
Мнения: 1116
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 44 пъти
Получена благодарност: 97 пъти
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от summertime vibes » 21 фев 2019, 14:20

Че то тръгва за 3.2?
Изображение
< PureServ.INFO SOON >
Изображение

Потребителски аватар

BaKuGan. nFL
Потребител
Потребител
Мнения: 192
Регистриран: 27 окт 2018, 20:11
Местоположение: New York
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 23
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от BaKuGan. nFL » 21 фев 2019, 14:37

При мен ми дава грешка.
nFL-Cs.InFo Ела и се забавлявай
Изображение

Потребителски аватар

summertime vibes
Модератор
Модератор
Мнения: 1116
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 44 пъти
Получена благодарност: 97 пъти
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от summertime vibes » 21 фев 2019, 14:40

Аз съм го използвал на 3.2 и не ми е давало грешка. Сподели каква е грешката.
Изображение
< PureServ.INFO SOON >
Изображение

Потребителски аватар

BaKuGan. nFL
Потребител
Потребител
Мнения: 192
Регистриран: 27 окт 2018, 20:11
Местоположение: New York
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 23
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от BaKuGan. nFL » 21 фев 2019, 16:07

Аз вече го изтрих. Но ще го кача на ново :)
nFL-Cs.InFo Ела и се забавлявай
Изображение

Потребителски аватар

eaglestancex
Потребител
Потребител
Мнения: 28
Регистриран: 15 фев 2019, 12:36

Greyfish(LGSL)

Мнение от eaglestancex » 21 фев 2019, 17:19

fsockopen функцията пусната ли е?

Потребителски аватар

Gaming-Error
Потребител
Потребител
Мнения: 20
Регистриран: 27 мар 2019, 20:33
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 1 път

Greyfish(LGSL)

Мнение от Gaming-Error » 05 апр 2019, 18:58

nameless. написа:
19 авг 2017, 16:07
Какви глупости ? Ти въобще пробвал ли си на фрее хост да сложиш LGSL ? И, ако да тръгнало ли ти е?
Хмм.. съмнявам се.
Разбира се, че върви на безплатен хостинг! Когато съм си направил рег в 000webhost (Не е реклама) И в тези дни се ползват,.

Потребителски аватар

nameless.
Потребител
Потребител
Мнения: 1130
Регистриран: 20 май 2017, 11:47
Се отблагодари: 46 пъти
Получена благодарност: 69 пъти

Greyfish(LGSL)

Мнение от nameless. » 06 апр 2019, 00:10

Успех да ти тръгне LGSL-то на фрий хост.
< QualityServ.EU Cooming Soon >

Потребителски аватар

BaKuGan. nFL
Потребител
Потребител
Мнения: 192
Регистриран: 27 окт 2018, 20:11
Местоположение: New York
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 23
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от BaKuGan. nFL » 06 апр 2019, 00:12

@namaless. Ще ми помогнеш ли за инсталирането на LGSL. Искам да съжаля че пиша в темата :)
nFL-Cs.InFo Ела и се забавлявай
Изображение

Потребителски аватар

EMOTO2.COM emoto2
Потребител
Потребител
Мнения: 73
Регистриран: 11 яну 2018, 17:02
Се отблагодари: 1 път
Получена благодарност: 2 пъти
Контакти:

Greyfish(LGSL)

Мнение от EMOTO2.COM emoto2 » 10 май 2019, 14:26

JustyleR написа:
10 яну 2018, 18:40
6. ВАЖНО!: Трябва да имате AJAX библиотеката, за да може скрипта да изкарва сървърите и да работи без проблеми.
Слагате този код в <head> тага. (При phpbb3.1.х jquery библиотеките се слагат в overall_footer. html, а не в <head>)

Код: Избери всички

<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
7. Сега идва момента в който да сложите скрипта за изкаравне на сървърите, можете да изкарате лист с всички плъгини или да изкарате дадена зона.

Зона:

Код: Избери всички

<div id="greyfish2">
<div style='text-align:center' class='greyfish-preload2'>
<b>Loading the servers...</b><br/>
<img src='http://i.imgur.com/RZHrcPw.gif' alt=''/>
</div>
</div>
<script>$("#greyfish2").load( "/greyfish/zone.php", function( response, status, xhr ) {if(status == "complete") { $(".greyfish-preload2").remove();}});</script>
Лист:

Код: Избери всички

<div id="greyfish">
<div style='text-align:center' class='greyfish-preload'>
<b>Loading the servers...</b><br/>
<img src='http://i.imgur.com/RZHrcPw.gif' alt=''/>
</div>
</div>
<script>$("#greyfish").load( "/greyfish/list.php", function( response, status, xhr ) {if(status == "complete") { $(".greyfish-preload").remove();}});</script>
[code]

[b][color=#FF0000]ВАЖНО![/color][/b]
Трябва да внимате със самата директория:
[code]("#greyfish").load( "/greyfish/list.php"
Напишете точната директория до този файл и след това не трябва да имате проблеми!

--
Относно проблема на @Loshia, просто трябва да заредиш ajax библиотеката преди самият скрипт за показване на сървърите.
При мен нещо не се получава, пробвах всевъзможни вариянти... Може ли подробно разяснение в кой точно файл се слагат кодовете, на кое място в файла се слагат, къде се намира този файл?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Отговори

Върни се в “Уеб Програмиране”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост