Hooligansgame (игра за футболни запалянковци)

Дискусии свързани с всякакви игри.
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
aHaJLruH SS
VHE Mapper
VHE Mapper
Мнения: 130
Регистриран: 13 окт 2016, 12:33
Местоположение: София
Се отблагодари: 9 пъти
Получена благодарност: 41 пъти
Години: 21

Hooligansgame (игра за футболни запалянковци)

Мнение от aHaJLruH SS » 25 яну 2019, 03:45

Здравейте, както и се подразбира от заглавието в тази тема ще разясня малко по-подробно за тази игра Hooligansgame. Предполагам, че повечето от вас поне са я чували или виждали било то от Facebook или други реклами, но дори и да знаете какво представлява и за какво става дума това което ще научите в тази тема може да ви промени коренно мисленето спрямо нея. Така, като за начало ще започна с това какво представлява самата игра и каква е целта в нея. Тя е направена специално за футболни запалянковци и всеки разбира различно какво трябва да се прави в нея - някои хора просто влизат за да се изправят срещу други фенове и да премерят умения с тях, но коренната идея според мен лично е да развивате един герой, който да може да помага на клубните и национални битки за да печели държавата и отборът му купи медали и отличия.
Разработване и развитие на играта
Едно от най-хубавите неща на играта е, че след официалното и пускане през 2015 година до ден днешен разработчите работят върху нея и се стремят да я подобрят колкото могат повече. След като беше пусната тя изгледаше, как да я опрелича ... като супер марио например, но в последствие бяха добавени и подобрени едно 80% от нея (бяха добавени нови удари, спрейове по стените, битки 1в1, нови стадиони за битките, нови скинове и модели за играчите, картата на която се играе както и сумати други неща). И това всичко само за три години - да видим до къде ще стигнат идеите на разработчиците.
ИзображениеИзображение

Регистрация и развитие
За да може да влезе в играта първото нещо което трябва да направите е да си създадете свой профил. Това става от официалната страница на играта - www.hooligansgame.com. Когато се регистрирате избирате своята държата и клубен отбор както и името на героят ви в играта (може да се промени в последствие). Не виждам смисъл да наблягам излишно на елементарните неща затова ще пристъпя направо на това какво да правите в самата игра. Да речем, че сте се вписали в профилът си - пред вас излизат различни бутони от които най-големият е с надпис "FIGHT", натиснете ли го ще ви излязат различните сървъри в играта които са разпределени според това колко сте силен. За да се развивате трябва да събирате пари, чрез които да вдигате своята сила, здраве, критичен удар, блок и скорост. За напълно начинаещите е направен начален сървър (map) с наименование "beginners". В него играят само нови акаунти с точки (общ сбор на сила,здраве..) до 180 и ще може да разучите играта без да се притеснявате, че ще се изправите срещу по-силни или по напреднали играчи. А сега ще пристъпя и до това как да печелите по-бързо пари и да се развивате максимално бързо. На по-старите играчи им е ясно за какво става дума и затова се надявах да ми го беше обяснил и на мен човек преди да започна да играя, но след като се разберат тези неща човек може да напредне светкавично бързо. Печеленото на пари става най-просто с правене на дневни мисий, те са за всеки ден и след като ги завършите на следващия може пак да ги правите. Тези мисий представляват например - счупете 180 обекта на картата, пребийте 100 пънкара и т.н. В отделна секция ще обясня какво представляват SYS (системи) с които да може да правите тези мисий по-бързо. Отделно на тези мисии има и други "предизвикателства" които не са едни и същи всеки ден, и е на произволен принцип какво ще ви се падне да направите - те са примерно "пребийте 9 полицая с обикновен удар", печалба 70 000 ... Това са мисийте които имате за деня, може да печелите пари като ходите на WQ (World Quest) който при изпълнението му дава 200 000 на всеки участник. Разбира се може да печелите пари и от турнирите (национален,Deathmatch и алианс) които се провеждат през два часа, печалбата е в зависимуст от това как се представите. Също така дава 75К при загуба и 225К при победа в някой от мачавоте провеждащи се всяка вечер. Е ... това са само някои от начините за печелене на пари - правете поне половината от тях и ще напреднете бързо.
Битки (Клубни, Национални и Алианс)
Когато влезете със своя акаунт в играта пред вас излизат много бутони, но тук ще наблегнем на тези - Клубна Лига, Алианс Лига и Национална Лига. В тях може да проверявате къде се намира държавата, клубът и алиансът ви в общото класиране. Например - в момента двата български клуба с най-много играчи са Левски който се намира в Първа Лига и ЦСКА които са във Втора. България също е в Националната Лига и се намира на една от топ позицийте. За да се изкачва отборът ви от 3-та във втора и от 2-ра в първа лига, той трябва да печели точки като побеждава други отбори. Това става чрез тези битки - те се провеждат всяка вечер от 21:00 до към 23:00.

Скинове и Модели на героят ви
Разнообразието от това как ще изглежда играчът ви вече не е както преди. В последната година разработчите наблягат доста повече на това да добавят много и различни скинове за да може да се насладите максимално на играта. Моделите са много типове - има най-обикновенни които може да избирате веднага след като се регистрирате, както и такива които се купуват с токени. Също така има и специални модели - например алианс моделът може да се придобие само когато вашето али достигне 300 точки на развитие, тогава изпращате ВАША идея и разработчите правят модел както вие искате. Има и други - TEAM CUP skin който печелите при победа на TEAM CUP, EVENT SKIN - който се печели при специални пуснат евент. (EVENT SKIN-овете са само за определения евент, ако го изпуснете няма как да спечелите дадения скин)
Изображение Изображение Изображение

Отговори

Върни се в “Игри”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост