Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Всичко за форумната система phpBB
Потребителски аватар

summertime vibes root@
Модератор
Модератор
Мнения: 1185
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 48 пъти
Получена благодарност: 121 пъти
Контакти:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от summertime vibes root@ » 22 ное 2019, 15:40

Мисля, че се include-ваше js в html така:

Код: Избери всички

 <script src="myscripts.js"></script> 
Другият метод е както каза шейда да го направиш със <script> тага.
PSociety.INFO - Всичко за Photoshop, стилове и помощ за PHPBB.
Изображение
Изображение

С CS НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ПОВЕЧЕ, НЕ МИ ПИШЕТЕ НА ЛИЧНО ЗА ПЛЪГИНИ И ГЛУПОСТИ!

Потребителски аватар

Автор на темата
Scorpions95 DBA
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1275
Регистриран: 07 фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 18 пъти
Години: 24
Контакти:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 DBA » 23 ное 2019, 09:51

summertime vibes написа:
22 ное 2019, 15:40
Мисля, че се include-ваше js в html така:

Код: Избери всички

 <script src="myscripts.js"></script> 
Другият метод е както каза шейда да го направиш със <script> тага.
Да,отделно,но как точно чрез срипт така?
Като сложа това

Код: Избери всички

document.addEventListener('copy', (event) => {
    event.clipboardData.setData(
    	'text/plain', 
    	document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
    );
    
    event.preventDefault();
});
Къде?
Изображение

Потребителски аватар

Autumn Shade EA\DICE
Developer
Developer
Мнения: 237
Регистриран: 14 мар 2019, 13:20
Се отблагодари: 45 пъти
Получена благодарност: 134 пъти

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Autumn Shade EA\DICE » 23 ное 2019, 10:37

https://github.com/widop/phpbb3/blob/ma ... ml#L37-L93

Намираш тези редове в твоят стил, където пише <script> ..... </script> и го добавяш там чрез:

Код: Избери всички

<script type="application/ecmascript">
document.addEventListener('copy', (event) => {
    event.clipboardData.setData(
    	'text/plain', 
    	document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
    );
    
    event.preventDefault();
});
</script>

Потребителски аватар

Автор на темата
Scorpions95 DBA
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1275
Регистриран: 07 фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 18 пъти
Години: 24
Контакти:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 DBA » 23 ное 2019, 10:57

Не намирам никъде <script>....</script> в overall_header, взех този фаел от /styles/моят стил/template
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Изображение

Потребителски аватар

Autumn Shade EA\DICE
Developer
Developer
Мнения: 237
Регистриран: 14 мар 2019, 13:20
Се отблагодари: 45 пъти
Получена благодарност: 134 пъти

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Autumn Shade EA\DICE » 23 ное 2019, 14:56

Код: Избери всички

<!DOCTYPE html>
<html dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" lang="{S_USER_LANG}">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
{META}
<title><!-- IF UNREAD_NOTIFICATIONS_COUNT -->({UNREAD_NOTIFICATIONS_COUNT}) <!-- ENDIF --><!-- IF not S_VIEWTOPIC and not S_VIEWFORUM -->{SITENAME} - <!-- ENDIF --><!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} - <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} - <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}<!-- IF S_VIEWTOPIC or S_VIEWFORUM --> - {SITENAME}<!-- ENDIF --></title>

<!-- IF S_ENABLE_FEEDS -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_OVERALL --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {SITENAME}" href="{{ path('phpbb_feed_index') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_NEWS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_NEWS}" href="{{ path('phpbb_feed_news') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_FORUMS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_ALL_FORUMS}" href="{{ path('phpbb_feed_forums') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPICS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_TOPICS_NEW}" href="{{ path('phpbb_feed_topics') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPICS_ACTIVE --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_TOPICS_ACTIVE}" href="{{ path('phpbb_feed_topics_active') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_FORUM and S_FORUM_ID --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FORUM} - {FORUM_NAME}" href="{{ path('phpbb_feed_forum', { forum_id : S_FORUM_ID } ) }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPIC and S_TOPIC_ID --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_TOPIC} - {TOPIC_TITLE}" href="{{ path('phpbb_feed_topic', { topic_id : S_TOPIC_ID } ) }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- EVENT overall_header_feeds -->
<!-- ENDIF -->

<!-- IF U_CANONICAL -->
	<link rel="canonical" href="{U_CANONICAL}">
<!-- ENDIF -->

<!--
	phpBB style name: AcidTech
	Based on style:   prosilver (this is the default phpBB3 style) and AcidTech for phpBB3.0 by ST Software
	Original author:  Tom Beddard ( http://www.subBlue.com/ )
	Modified by:      Ian Bradley
-->

<!-- IF S_ALLOW_CDN -->
<script>
	WebFontConfig = {
		google: {
			families: ['Open+Sans:300,300i,400,400i,600,600i,700,700i,800,800i&subset=cyrillic,cyrillic-ext,greek,greek-ext,latin-ext,vietnamese']
		}
	};

	(function(d) {
		var wf = d.createElement('script'), s = d.scripts[0];
		wf.src = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1.5.18/webfont.js';
		wf.async = true;
		s.parentNode.insertBefore(wf, s);
	})(document);
</script>

<script type="application/ecmascript">
	document.addEventListener('copy', (event) => {
		event.clipboardData.setData(
			'text/plain', 
			document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
		);
		
		event.preventDefault();
	});
</script>
<!-- ENDIF -->
<link href="{T_FONT_AWESOME_LINK}" rel="stylesheet">
<link href="{T_STYLESHEET_LINK}" rel="stylesheet">
<link href="{T_STYLESHEET_LANG_LINK}" rel="stylesheet">

<!-- IF S_CONTENT_DIRECTION eq 'rtl' -->
	<link href="{T_THEME_PATH}/bidi.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_PLUPLOAD -->
	<link href="{T_THEME_PATH}/plupload.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_COOKIE_NOTICE -->
	<link href="{T_ASSETS_PATH}/cookieconsent/cookieconsent.min.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!--[if lte IE 9]>
	<link href="{T_THEME_PATH}/tweaks.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<![endif]-->

<!-- EVENT overall_header_head_append -->

{$STYLESHEETS}

<!-- EVENT overall_header_stylesheets_after -->

</head>
<body id="phpbb" class="nojs notouch section-{SCRIPT_NAME} {S_CONTENT_DIRECTION} {BODY_CLASS}">

<!-- EVENT overall_header_body_before -->

<div id="wrap" class="wrap">
	<a id="top" class="top-anchor" accesskey="t"></a>
	<div id="page-header">
		<div class="headerbar" role="banner">
		<!-- EVENT overall_header_headerbar_before -->
			<div class="inner">

			<div id="site-description" class="site-description">
				<a id="logo" href="<!-- IF U_SITE_HOME -->{U_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{U_INDEX}<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF U_SITE_HOME -->{L_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{L_INDEX}<!-- ENDIF -->"><img src="{T_THEME_PATH}/images/site_logo.gif"></a>
				<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
				
				<!-- EVENT overall_header_searchbox_before -->
				<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH -->
				<div id="search-box" class="search-box search-header" role="search">
					<form action="{U_SEARCH}" method="get" id="search">
					<fieldset>
						<input name="keywords" id="keywords" type="search" maxlength="128" title="{L_SEARCH_KEYWORDS}" class="inputbox search tiny" size="20" value="{SEARCH_WORDS}" placeholder="{L_SEARCH_MINI}" />
						<button class="button button-search" type="submit" title="{L_SEARCH}">
							<i class="icon fa-search fa-fw" aria-hidden="true"></i><span class="sr-only">{L_SEARCH}</span>
						</button>
						<a href="{U_SEARCH}" class="button button-search-end" title="{L_SEARCH_ADV}">
							<i class="icon fa-cog fa-fw" aria-hidden="true"></i><span class="sr-only">{L_SEARCH_ADV}</span>
						</a>
						{S_SEARCH_HIDDEN_FIELDS}
					</fieldset>
					</form>
				</div>
				<!-- ENDIF -->
				<!-- EVENT overall_header_searchbox_after -->
				
			</div>

			</div>
			<!-- EVENT overall_header_headerbar_after -->
		</div>
		<!-- EVENT overall_header_navbar_before -->
		<!-- INCLUDE navbar_header.html -->
	</div>
	
	<div class="{S_CONTENT_FLOW_END} responsive-center time">{CURRENT_TIME}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --><p class="responsive-center">{LAST_VISIT_DATE}</p><!-- ENDIF --></div>
	
	<!-- INCLUDE breadcrumbs.html -->

	<!-- EVENT overall_header_page_body_before -->

	<a id="start_here" class="anchor"></a>
	<div id="page-body" class="page-body" role="main">
		<!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN and (U_MCP or U_ACP) -->
		<div id="information" class="rules">
			<div class="inner">
				<strong>{L_INFORMATION}{L_COLON}</strong> {L_BOARD_DISABLED}
			</div>
		</div>
		<!-- ENDIF -->

		<!-- EVENT overall_header_content_before -->

Потребителски аватар

Автор на темата
Scorpions95 DBA
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1275
Регистриран: 07 фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 18 пъти
Години: 24
Контакти:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 DBA » 23 ное 2019, 15:56

Скрипта нещо не действа :huh:
Сложих файла изчистих кеша,и ръчно,презаредих,пробвах като гост,пробвах като се логна тц не бачка
ето публикация за проба
Изображение

Потребителски аватар

Автор на темата
Scorpions95 DBA
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1275
Регистриран: 07 фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 18 пъти
Години: 24
Контакти:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 DBA » 24 ное 2019, 14:56

Каквъ беще другия начин освен със скрипта,питам защото дадения скрипт на работи :huh:
Изображение

Отговори

Върни се в “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост