Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Всичко за форумната система phpBB
Аватар
summertime vibes
Извън линия
Модератор
Модератор
Мнения: 1347
Регистриран на: 27 Ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 70 пъти
Получена благодарност: 158 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от summertime vibes » 22 Ное 2019, 15:40

Мисля, че се include-ваше js в html така:

Код за потвърждение: Избери целия код

 <script src="myscripts.js"></script> 
Другият метод е както каза шейда да го направиш със <script> тага.

Аватар
Scorpions95
На линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1387
Регистриран на: 07 Фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 56 пъти
Получена благодарност: 24 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 » 23 Ное 2019, 09:51

summertime vibes написа:
22 Ное 2019, 15:40
Мисля, че се include-ваше js в html така:

Код за потвърждение: Избери целия код

 <script src="myscripts.js"></script> 
Другият метод е както каза шейда да го направиш със <script> тага.
Да,отделно,но как точно чрез срипт така?
Като сложа това

Код за потвърждение: Избери целия код

document.addEventListener('copy', (event) => {
    event.clipboardData.setData(
    	'text/plain', 
    	document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
    );
    
    event.preventDefault();
});
Къде?
Изображение
Форум ЛС: Клик
Discord: </Scorpion>#0314
Discord server https://discord.gg/bED4RTn
Изображение

Аватар
Autumn Shade
Извън линия
Developer
Developer
Мнения: 267
Регистриран на: 14 Мар 2019, 13:20
Се отблагодари: 48 пъти
Получена благодарност: 144 пъти

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Autumn Shade » 23 Ное 2019, 10:37

https://github.com/widop/phpbb3/blob/ma ... ml#L37-L93

Намираш тези редове в твоят стил, където пише <script> ..... </script> и го добавяш там чрез:

Код за потвърждение: Избери целия код

<script type="application/ecmascript">
document.addEventListener('copy', (event) => {
    event.clipboardData.setData(
    	'text/plain', 
    	document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
    );
    
    event.preventDefault();
});
</script>

Аватар
Scorpions95
На линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1387
Регистриран на: 07 Фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 56 пъти
Получена благодарност: 24 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 » 23 Ное 2019, 10:57

Не намирам никъде <script>....</script> в overall_header, взех този фаел от /styles/моят стил/template
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Форум ЛС: Клик
Discord: </Scorpion>#0314
Discord server https://discord.gg/bED4RTn
Изображение

Аватар
Autumn Shade
Извън линия
Developer
Developer
Мнения: 267
Регистриран на: 14 Мар 2019, 13:20
Се отблагодари: 48 пъти
Получена благодарност: 144 пъти

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Autumn Shade » 23 Ное 2019, 14:56

Код за потвърждение: Избери целия код

<!DOCTYPE html>
<html dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" lang="{S_USER_LANG}">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1" />
{META}
<title><!-- IF UNREAD_NOTIFICATIONS_COUNT -->({UNREAD_NOTIFICATIONS_COUNT}) <!-- ENDIF --><!-- IF not S_VIEWTOPIC and not S_VIEWFORUM -->{SITENAME} - <!-- ENDIF --><!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} - <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} - <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}<!-- IF S_VIEWTOPIC or S_VIEWFORUM --> - {SITENAME}<!-- ENDIF --></title>

<!-- IF S_ENABLE_FEEDS -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_OVERALL --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {SITENAME}" href="{{ path('phpbb_feed_index') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_NEWS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_NEWS}" href="{{ path('phpbb_feed_news') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_FORUMS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_ALL_FORUMS}" href="{{ path('phpbb_feed_forums') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPICS --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_TOPICS_NEW}" href="{{ path('phpbb_feed_topics') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPICS_ACTIVE --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FEED_TOPICS_ACTIVE}" href="{{ path('phpbb_feed_topics_active') }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_FORUM and S_FORUM_ID --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_FORUM} - {FORUM_NAME}" href="{{ path('phpbb_feed_forum', { forum_id : S_FORUM_ID } ) }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- IF S_ENABLE_FEEDS_TOPIC and S_TOPIC_ID --><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="{L_FEED} - {L_TOPIC} - {TOPIC_TITLE}" href="{{ path('phpbb_feed_topic', { topic_id : S_TOPIC_ID } ) }}"><!-- ENDIF -->
	<!-- EVENT overall_header_feeds -->
<!-- ENDIF -->

<!-- IF U_CANONICAL -->
	<link rel="canonical" href="{U_CANONICAL}">
<!-- ENDIF -->

<!--
	phpBB style name: AcidTech
	Based on style:   prosilver (this is the default phpBB3 style) and AcidTech for phpBB3.0 by ST Software
	Original author:  Tom Beddard ( http://www.subBlue.com/ )
	Modified by:      Ian Bradley
-->

<!-- IF S_ALLOW_CDN -->
<script>
	WebFontConfig = {
		google: {
			families: ['Open+Sans:300,300i,400,400i,600,600i,700,700i,800,800i&subset=cyrillic,cyrillic-ext,greek,greek-ext,latin-ext,vietnamese']
		}
	};

	(function(d) {
		var wf = d.createElement('script'), s = d.scripts[0];
		wf.src = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/webfont/1.5.18/webfont.js';
		wf.async = true;
		s.parentNode.insertBefore(wf, s);
	})(document);
</script>

<script type="application/ecmascript">
	document.addEventListener('copy', (event) => {
		event.clipboardData.setData(
			'text/plain', 
			document.getSelection().toString() + '\r\n\r\nCopied from AMXX-BG.INFO'
		);
		
		event.preventDefault();
	});
</script>
<!-- ENDIF -->
<link href="{T_FONT_AWESOME_LINK}" rel="stylesheet">
<link href="{T_STYLESHEET_LINK}" rel="stylesheet">
<link href="{T_STYLESHEET_LANG_LINK}" rel="stylesheet">

<!-- IF S_CONTENT_DIRECTION eq 'rtl' -->
	<link href="{T_THEME_PATH}/bidi.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_PLUPLOAD -->
	<link href="{T_THEME_PATH}/plupload.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!-- IF S_COOKIE_NOTICE -->
	<link href="{T_ASSETS_PATH}/cookieconsent/cookieconsent.min.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<!-- ENDIF -->

<!--[if lte IE 9]>
	<link href="{T_THEME_PATH}/tweaks.css?assets_version={T_ASSETS_VERSION}" rel="stylesheet">
<![endif]-->

<!-- EVENT overall_header_head_append -->

{$STYLESHEETS}

<!-- EVENT overall_header_stylesheets_after -->

</head>
<body id="phpbb" class="nojs notouch section-{SCRIPT_NAME} {S_CONTENT_DIRECTION} {BODY_CLASS}">

<!-- EVENT overall_header_body_before -->

<div id="wrap" class="wrap">
	<a id="top" class="top-anchor" accesskey="t"></a>
	<div id="page-header">
		<div class="headerbar" role="banner">
		<!-- EVENT overall_header_headerbar_before -->
			<div class="inner">

			<div id="site-description" class="site-description">
				<a id="logo" href="<!-- IF U_SITE_HOME -->{U_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{U_INDEX}<!-- ENDIF -->" title="<!-- IF U_SITE_HOME -->{L_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{L_INDEX}<!-- ENDIF -->"><img src="{T_THEME_PATH}/images/site_logo.gif"></a>
				<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p>
				
				<!-- EVENT overall_header_searchbox_before -->
				<!-- IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH -->
				<div id="search-box" class="search-box search-header" role="search">
					<form action="{U_SEARCH}" method="get" id="search">
					<fieldset>
						<input name="keywords" id="keywords" type="search" maxlength="128" title="{L_SEARCH_KEYWORDS}" class="inputbox search tiny" size="20" value="{SEARCH_WORDS}" placeholder="{L_SEARCH_MINI}" />
						<button class="button button-search" type="submit" title="{L_SEARCH}">
							<i class="icon fa-search fa-fw" aria-hidden="true"></i><span class="sr-only">{L_SEARCH}</span>
						</button>
						<a href="{U_SEARCH}" class="button button-search-end" title="{L_SEARCH_ADV}">
							<i class="icon fa-cog fa-fw" aria-hidden="true"></i><span class="sr-only">{L_SEARCH_ADV}</span>
						</a>
						{S_SEARCH_HIDDEN_FIELDS}
					</fieldset>
					</form>
				</div>
				<!-- ENDIF -->
				<!-- EVENT overall_header_searchbox_after -->
				
			</div>

			</div>
			<!-- EVENT overall_header_headerbar_after -->
		</div>
		<!-- EVENT overall_header_navbar_before -->
		<!-- INCLUDE navbar_header.html -->
	</div>
	
	<div class="{S_CONTENT_FLOW_END} responsive-center time">{CURRENT_TIME}<!-- IF S_USER_LOGGED_IN --><p class="responsive-center">{LAST_VISIT_DATE}</p><!-- ENDIF --></div>
	
	<!-- INCLUDE breadcrumbs.html -->

	<!-- EVENT overall_header_page_body_before -->

	<a id="start_here" class="anchor"></a>
	<div id="page-body" class="page-body" role="main">
		<!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN and (U_MCP or U_ACP) -->
		<div id="information" class="rules">
			<div class="inner">
				<strong>{L_INFORMATION}{L_COLON}</strong> {L_BOARD_DISABLED}
			</div>
		</div>
		<!-- ENDIF -->

		<!-- EVENT overall_header_content_before -->

Аватар
Scorpions95
На линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1387
Регистриран на: 07 Фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 56 пъти
Получена благодарност: 24 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 » 23 Ное 2019, 15:56

Скрипта нещо не действа :huh:
Сложих файла изчистих кеша,и ръчно,презаредих,пробвах като гост,пробвах като се логна тц не бачка
ето публикация за проба
Изображение
Форум ЛС: Клик
Discord: </Scorpion>#0314
Discord server https://discord.gg/bED4RTn
Изображение

Аватар
Scorpions95
На линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1387
Регистриран на: 07 Фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 56 пъти
Получена благодарност: 24 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 » 16 Апр 2020, 01:01

Каквъ беще другия начин освен със скрипта,питам защото дадения скрипт на работи :huh:
Изображение
Форум ЛС: Клик
Discord: </Scorpion>#0314
Discord server https://discord.gg/bED4RTn
Изображение

Аватар
devilchy
Извън линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 156
Регистриран на: 03 Фев 2017, 14:08
Местоположение: Burgas
Получена благодарност: 2 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от devilchy » 16 Апр 2020, 01:29

Точно това което искаш нали със линк на твоя сайт не знам. Но мога да ти предложа следния код който не може да се копира съдържание.
Добави следния код във твоят CSS файл за частта която искаш да деактивираш копирането.

Код за потвърждение: Избери целия код

-webkit-user-select: none; /*(Chrome/Safari/Opera)*/
-moz-user-select: none;/*(Firefox)*/
-ms-user-select: none;/*(IE/Edge)*/
успех...

Аватар
Scorpions95
На линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 1387
Регистриран на: 07 Фев 2017, 19:16
Местоположение: НЯКЪДЕ СИ
Се отблагодари: 56 пъти
Получена благодарност: 24 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от Scorpions95 » 16 Апр 2020, 16:29

devilchy написа:
16 Апр 2020, 01:29
Точно това което искаш нали със линк на твоя сайт не знам. Но мога да ти предложа следния код който не може да се копира съдържание.
Добави следния код във твоят CSS файл за частта която искаш да деактивираш копирането.
То за това има разширение,ама не искам това,а искам като се пейстне да се показва малка част от сайта ми.
Изображение
Форум ЛС: Клик
Discord: </Scorpion>#0314
Discord server https://discord.gg/bED4RTn
Изображение

Аватар
d3ath2435
Извън линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 347
Регистриран на: 04 Фев 2017, 19:59
Се отблагодари: 14 пъти
Получена благодарност: 38 пъти
Обратна връзка:

Как мога да направя,така че при пействане на нещо от форума ми..(повече в темата)

Мнение от d3ath2435 » 16 Апр 2020, 18:11

Това е Javascript код, който тествах в началото на тази година и позлвах след това.

Код за потвърждение: Избери целия код

function addLink() {
    //Get the selected text and append the extra info
    var selection = window.getSelection(),
        pagelink = '<br /><br /> Read more at: ' + document.location.href,
        copytext = selection + pagelink,
        newdiv = document.createElement('div');

    //hide the newly created container
    newdiv.style.position = 'absolute';
    newdiv.style.left = '-99999px';

    //insert the container, fill it with the extended text, and define the new selection
    document.body.appendChild(newdiv);
    newdiv.innerHTML = copytext;
    selection.selectAllChildren(newdiv);

    window.setTimeout(function () {
        document.body.removeChild(newdiv);
    }, 100);
}

document.addEventListener('copy', addLink);
Ето ти и демо

Намерих и сайта от където намерих самия код.Надявам се поне малко да съм ти помогнал

Публикувай отговор
  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост