[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Всичко за форумната система phpBB
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
gadinkata Дзверо
Потребител
Потребител
Мнения: 90
Регистриран: 21 мар 2018, 12:33
Местоположение: Враца
Се отблагодари: 5 пъти
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от gadinkata Дзверо » 10 яну 2020, 01:01

Здравейте,нещо не успявам да си инклудна js скриптовете,може ли малко помощ
overall_header файла,js се намира в пакта prosilver/templete правилно ли съм посочил файла?

Код: Избери всички

 
<!-- INCLUDEJS jquery-1.11.1.min.js -->
 
 //и когато си инлудвам файла и в него имам къде трябва да го кача,само разбирам,че се намира в папка js но натам..
 <script src="js/jquery-1.11.1.min.js"></script>
 <!-- INCLUDE csheader.html -->
 

Потребителски аватар

The ReVoLuTi0n AMXX
Потребител
Потребител
Мнения: 15
Регистриран: 17 дек 2019, 22:22
Местоположение: Belgium / Antwerpen
Се отблагодари: 1 път
Години: 21

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от The ReVoLuTi0n AMXX » 10 яну 2020, 08:46

Премахни това "js" след "include" Защо забога си го сложил ??
Така се инклудва / вгражда

Код: Избери всички

<!-- INCLUDE name.js -->
Или направо пишеш

Код: Избери всички

<script type="text/javascript">
     \\ кода
</script>
In theorie zijn theorie en praktijk hetzelfde. In de praktijk zijn ze dat niet

Потребителски аватар

LayerFort DJBosma
Потребител
Потребител
Мнения: 105
Регистриран: 25 дек 2018, 04:14
Местоположение: Alkmaar
Се отблагодари: 3 пъти
Получена благодарност: 5 пъти
Години: 25
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от LayerFort DJBosma » 10 яну 2020, 11:36

Папката /js/ след папката /template / ли е?

Начин за добавяне може да е “../папката/“ и с всяко “../“ се връщаш в предишната папка. Другия вариант е да напишеш домейна, примерно “https://../папка/папка/скрипт.js” ; няма смисъл целия js.min да добавяш в страницата.

PS:
Премахни това "js" след "include" Защо забога си го сложил ??
Така се инклудва / вгражда

Код: Избери всички

<!-- INCLUDE name.js -->
Това е начин за коментар, не изпълнява фукция.
Пиша от избата, защото горе имаме течове..

Потребителски аватар

~jeff
Потребител
Потребител
Мнения: 115
Регистриран: 24 ное 2018, 12:39
Местоположение: Kali Linux
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 22 пъти
Години: 23
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от ~jeff » 10 яну 2020, 13:32

Аааа my eyesss burning hahaha

Начин 1:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<!-- INCLUDEJS име_на_файла.js -->
като слагаш js файла в папката template

Начин 2:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<script src="http://website.net/пътя_до_файла/името_на_файла.js">
Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law and repeat after me: I AM FREE

Потребителски аватар

The ReVoLuTi0n AMXX
Потребител
Потребител
Мнения: 15
Регистриран: 17 дек 2019, 22:22
Местоположение: Belgium / Antwerpen
Се отблагодари: 1 път
Години: 21

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от The ReVoLuTi0n AMXX » 10 яну 2020, 13:49

LayerFort написа:
10 яну 2020, 11:36
PS:
Премахни това "js" след "include" Защо забога си го сложил ??
Така се инклудва / вгражда

Код: Избери всички

<!-- INCLUDE name.js -->
Това е начин за коментар, не изпълнява фукция.
Боже хвани единия удари другия....
Screenshot_20200110-123538.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
In theorie zijn theorie en praktijk hetzelfde. In de praktijk zijn ze dat niet

Потребителски аватар

~jeff
Потребител
Потребител
Мнения: 115
Регистриран: 24 ное 2018, 12:39
Местоположение: Kali Linux
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 22 пъти
Години: 23
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от ~jeff » 10 яну 2020, 14:43

The ReVoLuTi0n написа:
10 яну 2020, 13:49
LayerFort написа:
10 яну 2020, 11:36
PS:
Премахни това "js" след "include" Защо забога си го сложил ??
Така се инклудва / вгражда

Код: Избери всички

<!-- INCLUDE name.js -->
Това е начин за коментар, не изпълнява фукция.
Боже хвани единия удари другия....
Screenshot_20200110-123538.jpg
Ти правиш ли разлика между
INCLUDE и INCLUDEJS
??
Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law and repeat after me: I AM FREE

Потребителски аватар

Автор на темата
gadinkata Дзверо
Потребител
Потребител
Мнения: 90
Регистриран: 21 мар 2018, 12:33
Местоположение: Враца
Се отблагодари: 5 пъти
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от gadinkata Дзверо » 10 яну 2020, 18:34

~jeff написа:
10 яну 2020, 13:32
Аааа my eyesss burning hahaha

Начин 1:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<!-- INCLUDEJS име_на_файла.js -->
като слагаш js файла в папката template

Начин 2:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<script src="http://website.net/пътя_до_файла/името_на_файла.js">
направо е изнервящо,пробвах всички начини по не колко пъти,добавих скрипт за махане на десен клик,работи ,тоя скрипт не иска и не иска да се пусне...възможно ли е да е от форума от други файлове проблема css?

Потребителски аватар

~jeff
Потребител
Потребител
Мнения: 115
Регистриран: 24 ное 2018, 12:39
Местоположение: Kali Linux
Се отблагодари: 2 пъти
Получена благодарност: 22 пъти
Години: 23
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от ~jeff » 10 яну 2020, 19:28

gadinkata написа:
10 яну 2020, 18:34
~jeff написа:
10 яну 2020, 13:32
Аааа my eyesss burning hahaha

Начин 1:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<!-- INCLUDEJS име_на_файла.js -->
като слагаш js файла в папката template

Начин 2:
Отваряш: forum\styles\твоят_стил\template\overall_footer.html
Преди </body> тага пишеш
<script src="http://website.net/пътя_до_файла/името_на_файла.js">
направо е изнервящо,пробвах всички начини по не колко пъти,добавих скрипт за махане на десен клик,работи ,тоя скрипт не иска и не иска да се пусне...възможно ли е да е от форума от други файлове проблема css?
Ами щом си добавил скрипт за изключване нa десен клик значи проблема ти е от скрипта не от начина по-който го добавяш.
Прикачи го да го видим.
Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law and repeat after me: I AM FREE

Потребителски аватар

Автор на темата
gadinkata Дзверо
Потребител
Потребител
Мнения: 90
Регистриран: 21 мар 2018, 12:33
Местоположение: Враца
Се отблагодари: 5 пъти
Контакти:

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от gadinkata Дзверо » 10 яну 2020, 21:04

Тук съм махнал мойят сайт иначе при мен съм го направил с директен линк към js, също така пробвах ../js/my/js
какво ли не опитах нищо не става,иначе в главната страница на сайта си работят перфект,но при интеграцията на хеадера в форума не бачкат...

Код: Избери всички

<script type="application/x-javascript"> addEventListener("load", function() { setTimeout(hideURLbar, 0); }, false); function hideURLbar(){ window.scrollTo(0,1); } </script>

<link href="//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:100,100i,300,300i,400,400i,500,500i,700,700i,900,900i" rel="stylesheet">
<link href='//fonts.googleapis.com/css?family=Roboto+Condensed:400,700italic,700,400italic,300italic,300' rel='stylesheet' type='text/css'>

<script src="js/jquery-1.11.1.min.js"></script>
<script src="js/bootstrap.js"></script>
<script type="text/javascript">
	jQuery(document).ready(function($) {
		$(".scroll").click(function(event){		
			event.preventDefault();
			$('html,body').animate({scrollTop:$(this.hash).offset().top},1000);
		});
	});
</script> 

<!--[if lt IE 9]>
  <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js"></script>
<![endif]-->
</head>
<body>
	<!-- banner -->
	<div class="banner">
		<div class="agileinfo-dot">
			<div class="agileits-logo">
				<h1><a href="index.html">Враца-Баце</br><span>Кисало Зеле с Пръжки</span></a></h1>
			</div>
			<div class="header-top">
				<div class="container">
					<div class="header-top-info">
						<nav class="navbar navbar-default">
							<!-- Brand and toggle get grouped for better mobile display -->
							<div class="navbar-header">
								<button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#bs-example-navbar-collapse-1">
									<span class="sr-only">Toggle navigation</span>
									<span class="icon-bar"></span>
									<span class="icon-bar"></span>
									<span class="icon-bar"></span>
								</button>
							</div>

							<!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling -->
							<div class="collapse navbar-collapse nav-wil" id="bs-example-navbar-collapse-1">
								<nav>
									<ul class="nav navbar-nav">
										<li class="active"><a href="/">Начало</a></li>
										<li><a href="/videoteka.php">Видеотека</a></li>
										<li><a href="/download.php">Свали Cs 1.6</a></li>
										<li><a href="/baners.php">Банер-Реклама</a></li>
										<li><a href="/contacts.php">Контакти</a></li>
										<li><a href="/forum">Форум</a></li>
									</ul>
								</nav>
							</div>
							<!-- /.navbar-collapse -->
						</nav>
					</div>
				</div>
			</div>
			<div class="w3layouts-banner-info">
				<div class="container">
					<div class="w3layouts-banner-slider">
						<div class="w3layouts-banner-top-slider">
							<div class="slider">
								<div class="callbacks_container">
									<ul class="rslides callbacks callbacks1" id="slider4">
										<li>
											<div class="banner_text">
												<h3>Какво Предлага</h3>
												<p>Кисало Зеле с Пръжки</p>
												<div class="w3-button">
													<a href="#" data-toggle="modal" data-target="#myModal">Прочети още</a>
												</div>
											</div>
										</li>
										<li>
											<div class="banner_text">
												<h3>Команди</h3>
												<p>Кисало Зеле с Пръжки</p>
												<div class="w3-button">
													<a href="#" data-toggle="modal" data-target="#myModal1">Прочети още</a>
												</div>
											</div>
										</li>
										
										<li>
											<div class="banner_text">
												<h3>Администратори</h3>
												<p>Кисало Зеле с Пръжки</p>
												<div class="w3-button">
													<a href="#" data-toggle="modal" data-target="#myModal2">Прочети още</a>
												</div>
											</div>
										</li>
										
									</ul>
								</div>
								<div class="clearfix"> </div>
								<script src="js/responsiveslides.min.js"></script>
								<script>
									// You can also use "$(window).load(function() {"
									$(function () {
									  // Slideshow 4
									  $("#slider4").responsiveSlides({
										auto: true,
										pager:true,
										nav:true,
										speed: 100,
										namespace: "callbacks",
										before: function () {
										  $('.events').append("<li>before event fired.</li>");
										},
										after: function () {
										  $('.events').append("<li>after event fired.</li>");
										}
									  });
								
									});
								 </script>
								<!--banner Slider starts Here-->
							</div>
						</div>
					</div>

</div>

				</div>

</div>


			</div>
		</div>
	</div>
	<!-- //banner -->

	<!-- modal -->
	<div class="modal about-modal fade" id="myModal" tabindex="-1" role="dialog">
		<div class="modal-dialog" role="document">
			<div class="modal-content">
				<div class="modal-header"> 
					<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">&times;</span></button>						
					<h4 class="modal-title">Враца-Баце<br/><span>Кисало Зеле с Пръжки</span></h4>
				</div> 
				<div class="modal-body">
					<div class="agileits-w3layouts-info">
						<img src="images/1.jpg" alt="" />
						<p style="color:#ff9800;font-size:20px;">Какво предлага сървърът <span style="color:green;font-size:25px;">Кисало Зеле с Пръжки:</span></p>
						<p style="color:black;font-size:16px">1.Всеки играч има право да е админ,стига да се е доказал като такъв!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">2.HappyHour всеки ден от 16 до 00 часът двоен бонус точки!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">3.FreeVip След 666 убийство получавате админски флаг с екстри!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">4.FreeVipЕкстри са,mk41,ak47,awp,3гранати,3флашки,тихи стъпки,120hp!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">5.RankSis+Cshop събираш xp точки и си купуваш разни екстри"godmode"!</p>
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
	</div>
        
        <div class="modal about-modal fade" id="myModal1" tabindex="-1" role="dialog">
		<div class="modal-dialog" role="document">
			<div class="modal-content">
				<div class="modal-header"> 
					<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">&times;</span></button>						
					<h4 class="modal-title">Враца-Баце<br/><span>Кисало Зеле с Пръжки</span></h4>
				</div> 
				<div class="modal-body">
					<div class="agileits-w3layouts-info">
						<img src="images/1.jpg" alt="" />
						<p style="color:#ff9800;font-size:20px;">Полезни команди в сървър <span style="color:green;font-size:25px;">Кисало Зеле с Пръжки:</span></p>
						<p style="color:black;font-size:16px;">FreeVip /becomevip, /kills -- показва колко убийства имате!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px;">RankSis /xp, /level /xplist /hudinfo !</p>
						<p style="color:black;font-size:16px;">CshopItem /shop !</p>
						<p style="color:black;font-size:16px;">CSDM /guns отваря на ново менюто</p>
						<p style="color:black;font-size:16px;">Общи: /me /hp /statsme /rs /admin !</p>
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
	</div>
	
	<div class="modal about-modal fade" id="myModal2" tabindex="-1" role="dialog">
		<div class="modal-dialog" role="document">
			<div class="modal-content">
				<div class="modal-header"> 
					<button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close"><span aria-hidden="true">&times;</span></button>						
					<h4 class="modal-title">Враца-Баце<br/><span>Кисало Зеле с Пръжки</span></h4>
				</div> 
				<div class="modal-body">
					<div class="agileits-w3layouts-info">
						<img src="images/1.jpg" alt="" />
						<p style="color:#ff9800;font-size:20px">Администратори в сървър <span style="color:green;font-size:25px;">Кисало Зеле с Пръжки</span></p>
						<p style="color:black;font-size:16px">Nick: <span style="color:red;font-size:20px">Shefa</span> Главен Администратор на сървъра!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">Nick: <span style="color:green;font-size:20px">-opa Copu !</span> Администратор на сървъра!</p>
						<p style="color:black;font-size:16px">Nick: <span style="color:green;font-size:20px">*Slab Sum*</span> Администратор на сървъра!</p>
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
	</div>
	<!-- //modal -->

	<script src="js/jarallax.js"></script>
	<!-- <script src="js/SmoothScroll.min.js"></script> -->
	<script type="text/javascript">
		/* init Jarallax */
		$('.jarallax').jarallax({
			speed: 0.5,
			imgWidth: 1366,
			imgHeight: 768
		})
	</script>
	<script src="js/responsiveslides.min.js"></script>
	<script type="text/javascript" src="js/move-top.js"></script>
	<script type="text/javascript" src="js/easing.js"></script>
	<!-- here stars scrolling icon -->
	<script type="text/javascript">
		$(document).ready(function() {
			/*
				var defaults = {
				containerID: 'toTop', // fading element id
				containerHoverID: 'toTopHover', // fading element hover id
				scrollSpeed: 1200,
				easingType: 'linear' 
				};
			*/
								
			$().UItoTop({ easingType: 'easeOutQuart' });
								
			});
	</script>
	<!-- //here ends scrolling icon -->
	<!-- Tabs-JavaScript -->
	<script src="js/jquery.filterizr.js"></script>
		<script src="js/controls.js"></script>
		<script type="text/javascript">
			$(function() {
				$('.filtr-container').filterizr();
			});
		</script>
	<!-- //Tabs-JavaScript -->
	<!-- PopUp-Box-JavaScript -->
		<script src="js/jquery.chocolat.js"></script>
		<script type="text/javascript">
			$(function() {
				$('.filtr-item a').Chocolat();
			});
		</script>
	<!-- //PopUp-Box-JavaScript -->

Потребителски аватар

terrorsecurity.tech antiwar
VIP
VIP
Мнения: 123
Регистриран: 15 фев 2017, 21:53
Получена благодарност: 6 пъти

[INCLUDEJS] Немога да си инклудна скриптовете

Мнение от terrorsecurity.tech antiwar » 13 яну 2020, 17:06

Би ли сложил скрипта по начинът, по който го слагаш ти и да ми дадеш линк сайта ти на лично?
Сигурен съм, че правиш нещо грешно.

Отговори

Върни се в “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Scorpions95 DBA и 2 госта