Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Всичко за форумната система phpBB
Потребителски аватар

Автор на темата
summertime vibes PSA
Тестов модератор
Тестов модератор
Мнения: 945
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 39 пъти
Получена благодарност: 74 пъти
Контакти:

Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Мнение от summertime vibes PSA » 08 фев 2019, 20:22

Сега е окей, но незнайно защо ми прави подтекста при форумите в bold - http://prntscr.com/mii26m

Edit: забелязах, че не е само в подтекста и при разширеното търсене е така.

Има и неща, които са се разместили.. не знам просто защо става така.
Изображение

Потребителски аватар

Bupyc Conficke
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 47
Регистриран: 13 яну 2017, 01:17
Местоположение: Перник
Се отблагодари: 4 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 31
Контакти:

Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Мнение от Bupyc Conficke » 08 фев 2019, 20:42

Намери

Код: Избери всички

dl.row-item dt .list-inner
и добави

Код: Избери всички

font-weight: normal;
и виж дали ще се оправи
Дай да видим аз не намирам разместени неща
Всичко за вашият сайт на едно място
Изображение
Изработка на сайт/форум напълно безплатно

Потребителски аватар

Автор на темата
summertime vibes PSA
Тестов модератор
Тестов модератор
Мнения: 945
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 39 пъти
Получена благодарност: 74 пъти
Контакти:

Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Мнение от summertime vibes PSA » 09 фев 2019, 02:32

Ето още bold има в потребителският панел примерно - http://prntscr.com/mimcra виж как и подтекста (обяснението на самото поле е в bold), при тъсачката също всичко е bold - http://prntscr.com/mimd16 ; forabg-то е разместено, по принцип текста на fora-та е сложен правилно а виж тук как се разминава с текста - http://prntscr.com/mimd3l и се слива с него ; виж бутоните как са няк'ви по-широки - http://prntscr.com/mimde1, а си бяха всички еднакви по широчина.. абе много работи.. направо викам да го махна тоя bootstrap и да измисля нещо друго, не знам, тегава ситуация е.
Изображение

Потребителски аватар

Bupyc Conficke
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 47
Регистриран: 13 яну 2017, 01:17
Местоположение: Перник
Се отблагодари: 4 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 31
Контакти:

Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Мнение от Bupyc Conficke » 09 фев 2019, 17:26

Най вероятно темата ти използва bootstrap пригоден за нея и за това се бъгва.
Вариант 1:
Да се редактира едно по едно но по добре не.
Вариант 2:
HTML

Код: Избери всички

<nav class="header-menu">
       <div class="toggle">
		<i class="fa fa-bars toggle-menu" aria-hidden="true"></i>
	</div>
	<ul class="menu-list">
		<li><a href="#">Link</a></li>
		<li><a href="#">Link</a></li>
		<li><a href="#">Link</a></li>
		<li><a href="#">Link</a></li>
		<li><a href="#">Link</a></li>
	</ul>
</nav>
CSS

Код: Избери всички

.header-menu{
		width: 100%;
		background: #514f4f;
	}
	.menu-list{
		width: 80%;
		margin: 0 auto;
		padding: 0;
	}
	.menu-list li{
		list-style: none;
		display: inline-block;
		padding: 20px;
	}
	.menu-list li:hover{
	 background: #6d6a6a;
	}
	.menu-list li a{
	color: #fff;
	text-decoration: none;
	}
	.toggle{
 		width: 100%;
		padding: 10px 20px;
		background: #514f4f;
		text-align: right;
		box-sizing: border-box;
		color: #fff;
		font-size: 20px;
		cursor: pointer;
		display: none;
	}

@media (max-width: 768px) {
		.toggle{
			display: block;
		}
		.menu-list{
			width: 100%;
			display: none;
		}
		.menu-list li{
			display: block;
			text-align: center;
		}

	}

	.active{
		display: block;
	}

jQuery

Код: Избери всички

$(document).ready(function() {
  	$('.toggle-menu').click(function(event) {
  		$('.menu-list').toggleClass('active');
  	});
  });
Вариант 3:
Ползвай разширение- https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2438676
Всичко за вашият сайт на едно място
Изображение
Изработка на сайт/форум напълно безплатно

Потребителски аватар

Автор на темата
summertime vibes PSA
Тестов модератор
Тестов модератор
Мнения: 945
Регистриран: 27 ное 2016, 17:47
Местоположение: In the Heaven
Се отблагодари: 39 пъти
Получена благодарност: 74 пъти
Контакти:

Как да направя форума ми от телефон да се вижда както трябва (responsive)

Мнение от summertime vibes PSA » 09 фев 2019, 17:29

Качих разширението и добавих функцията да е статично/подвижно и всичко е точно. Заключвам темата, благодаря ти за това, че се постара да ми помогнеш!
Изображение

Заключена

Върни се в “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост