PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Всичко за форумната система phpBB
Аватар
iwanoww
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 158
Регистриран на: 03 Ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww » 21 Фев 2019, 10:06

Каква е тази грешка ..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
aHaJLruH
Извън линия
VHE Mapper
VHE Mapper
Мнения: 130
Регистриран на: 13 Окт 2016, 12:33
Местоположение: София
Се отблагодари: 10 пъти
Получена благодарност: 41 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от aHaJLruH » 21 Фев 2019, 10:22

Не намира файла който е оказан. До колкото виждам от написаното.

Аватар
iwanoww
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 158
Регистриран на: 03 Ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww » 21 Фев 2019, 10:29

Файлът е във inc

Добавено преди 5 минути 58 секунди:
Оправих този проблем като - написах във antisql.php > inc/antisql.php .. но ми излиза тази грешка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
BaKuGan.
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 192
Регистриран на: 27 Окт 2018, 20:11
Местоположение: New York
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Обратна връзка:

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от BaKuGan. » 21 Фев 2019, 12:39

Здрасти приятел липсвати някои SqL Дето не си го добавил където трябва. Сигорен ли си че всицхко си добавил както трябва? Защото виждам че ти дава грешка поради не е на правилното място
nFL-Cs.InFo Ела и се забавлявай
Изображение

Аватар
kr33dz
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 186
Регистриран на: 17 Дек 2018, 20:27
Местоположение: In my dreams.
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 21 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от kr33dz » 21 Фев 2019, 19:31

Сподели файла, или поне кода около 14-ти ред.

Аватар
iwanoww
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 158
Регистриран на: 03 Ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww » 23 Фев 2019, 12:48

4-ри SqL-а са
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Аватар
kr33dz
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 186
Регистриран на: 17 Дек 2018, 20:27
Местоположение: In my dreams.
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 21 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от kr33dz » 23 Фев 2019, 13:08

iwanoww написа:
23 Фев 2019, 12:48
4-ри SqL-а са
antisql.php трябва да дадеш.

Аватар
iwanoww
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 158
Регистриран на: 03 Ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww » 23 Фев 2019, 15:01

Код за потвърждение: Избери целия код

<?php
$denied = array("union","sql","mysql","select","from","where","benchmark","concat","table","into","order","by","values","and","exec",";","'","\"","shell","truncate","--","*","@","1=1","%","(",")","<",">","+","-");

foreach($denied AS $try){
$request->enable_super_globals(); 

if(strpos(strtolower($_SERVER['QUERY_STRING']),$try)!==false){
	$ip .=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
	$loc = $_SERVER['PHP_SELF'];
	$queryString=$_SERVER['QUERY_STRING'];
	$date = date ("d.m.Y @ H:i:s");
	$lfh = "attack.txt";
$log = fopen ( $lfh,"a+" );
fputs ($log, "Дата: <b>$date</b><br>IP адрес: <b><font color='red'>$ip</font></b> <br>QueryString: $loc?=<b>$queryString</b>\n<hr>\n");
fclose($log);
die( '
<title>Засечена е SQL инжекция!</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
	background-color: #f9f9f6;
}
-->
</style><div style="text-align:center">
<div style="margin:auto; width:270px;font-family:verdana;font-size:10px;margin-top:20%; border:1px solid #999999;padding:5px;background-color:#FFF;"><img src="images/stop.gif"><br><br>

<span style="font-weight:bold;font-size:13px;">Засечена е SQL инжекция!</span><br>

<strong>Когато администратора види лога ще получите перманентен бан!</strong></div>
</div>');
exit;
		}}
	

Аватар
Psych0_91
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 121
Регистриран на: 08 Сеп 2018, 15:53
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 6 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от Psych0_91 » 23 Фев 2019, 16:37

Кода ти е старичък това с

Код за потвърждение: Избери целия код

 $request->enable_super_globals(); 
става вече банално, пусни си заявка за друг код, иначе за този код ти трябва и конфигуриращ файл и за дане ти вади символи трябва да добавиш

Код за потвърждение: Избери целия код

 <meta charset="UTF-8" /> 

Публикувай отговор
  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост