Hacker на хоризонта

Форум за всичко останало, което си няма собствен раздел.
Аватар
summertime vibes
Извън линия
Модератор
Модератор
Мнения: 1496
Регистриран на: 27 Ное 2016, 17:47
Местоположение: Invius.eu
Се отблагодари: 97 пъти
Получена благодарност: 218 пъти
Обратна връзка:

Hacker на хоризонта

Мнение от summertime vibes » 22 Фев 2021, 18:03

Аз конкуренция нямам, не ми трябва и да имам. Имал съм сървъри и то не един, никога не са ме бутали защото най-елементарното - аз няма да покажа публично на играчите да им се виждат ИП адресите. Тук конкуренцията не играе никаква роля, съответно мнението ти е излишно за това кой е конкуренция и кой не.

За разлика от Вас (не се хваля казвам истината, дано я приемете) - аз с тия фотошоп услуги съм на плюс, а вие със сървърите сте на минус - неуспорим факт.

Още нещо да добавя към втората глупост, която си написал - сървъри толкова съм имал и толкова съм развивал, че толкова мнения даже нямам и във форума.. (дано да схванеш иронията). Имам опит и то голям в тази излишна дейност да съм собственик на сървър.

Темата няма да я трия, просто казах че за мен е излишна.

Peace
INVIUS.EU
ИЗРАБОТВАНЕ НА УЕБ ДИЗАЙНИ, УЕБ СИСТЕМИ И PHOTOSHOP УСЛУГИ
Сайт - https://invius.eu/home/
Продукти - https://invius.eu/categories/
Регистация в системата - https://invius.eu/register/
Discord сървър - https://discord.gg/KTD8cSagGe
Изображение

Аватар
Drea<M>40BG ;]]
Извън линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 713
Регистриран на: 11 Окт 2016, 11:35
Се отблагодари: 95 пъти
Получена благодарност: 48 пъти
Обратна връзка:

Hacker на хоризонта

Мнение от Drea<M>40BG ;]] » 22 Фев 2021, 19:32

Съгласен съм с модератора, да добавя и, че ако си на прилична хостинг компания оставяш работата в техни ръце, без да им мрънкаш излишно. Повечето, да не казвам всички хостинг компании са на мрежата на Neterra, или ще се филтрира атаката или сървъра ти ще падне за не повече от няколко часа според атаката.

Лично аз имам сървър на GameServers, веригата ми има много хейтъри и завистници, но сървърът ми така и не е спирал от 2017 насам. Също имам и няколко сървъра на InnoServ.XYZ и смея да твърдя, че са по-добри от GameServers и според цена - качество, и като функции. Та това не го казвам за реклама, нека продължа - доста време вече имам сървъри от там, нямаш си и на представа колко са ме бутали.. Веднъж-дваж да е спрял някой мой сървър за 1-2 часа и са го оправяли, а повечето атаки се филтрират моментално, други изобщо и не ги усещам.

Изводът от това, което ти казвам е, че ако направиш само и единствено сървър админите или по-висшите (приближени до теб хора) да имат достъп до amx_showip (примерно флага за rcon или cvar), забрани командата за играчите или направи да се виждат само IP мрежите (93.123.X.X) и ако има по-сериозна атака просто дишай и остави хостинг компанията ти да си свърши работата. Ако са на твой хост, трябва да имаш познания и добра DDoS защита, а като гледам щом правиш тема "хакер на хоризонта" си изградих ясна представа за ситуацията. Затова си разпределяй админите, и аз съм си патил от това. ;)

Относно "конкуренцията", по-добре намери начин да ги превъзхождаш с нещо, вместо да избиваш комплекси тук - и аз съм го правил, файда няма, повярвай ми.
Също така конкуренция с Classic/Dust2/Respawn сървъри са единствено най-известните такива сървъри, които се броят на едната ми ръка, дори може би са само 2. Намери нещото, което да ти привлича играчи, ако изобщо се играе все още мода. Няма как да очакваш да дойдат всички в обикновен Dust2 сървър, в който няма хора, при положение че има пълни такива, при това български..?

Темата наистина е излишна, моето мнение също донякъде може би, но се надявам да си схванал какво исках да ти кажа.

Аватар
m0ney
Извън линия
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 61
Регистриран на: 13 Апр 2020, 11:36
Се отблагодари: 23 пъти
Получена благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Hacker на хоризонта

Мнение от m0ney » 22 Фев 2021, 20:03

Drea<M>40BG ;]] написа:
22 Фев 2021, 19:32
Лично аз имам сървър на GameServers, веригата ми има много хейтъри и завистници, но сървърът ми така и не е спирал от 2017 насам.
Не е трудно да спреш сървър от gameservers, имайте го напредвид, да не се излъжете нещо и да си навредите после. Колкото до тези на неттера не знам за тях. :gamer2:

Публикувай отговор

Обратно към “Off-Topic”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост