Малко помощ за PodBot-а.

В този раздел можете да задавате всякакви въпроси свързани със самата игра или сървъри за нея в случай, че въпросът ви не се отнася за AMXX.
Правила на форума
ВАЖНО

В този раздел се пускат теми само и единствено свързани с играта или сървъри за нея в случай, че темата не се отнася за AMXX. Ако темата ви е свързана с AMXX или плъгини за AMXX, пуснете я в този раздел.
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
iv69
Потребител
Потребител
Мнения: 231
Регистриран: 17 мар 2018, 15:34
Се отблагодари: 53 пъти
Получена благодарност: 9 пъти

Малко помощ за PodBot-а.

Мнение от iv69 » 10 дек 2018, 19:21

Може ли малко помощ за PodBot, а по-точно трябват ми pwf-файловете (които се поставят в директория: /cstrike/addons/podbot/wptdefault) за тези 4 карти :

awp_india_lg
awp_smurff
de_pf_dust2
awp_highrated

Търсих колкото можах, но така и не намерих никъде точно за тях четирите - pwf-файловете, а лично за мене представлява "непреодолима трудност" да си ги направя сам :headbang: !!! А за оня който го умее това, работата за изработката е десетина минутки... Дори предлагам на този който ми направи и си предложи услугите да прави и за по нататък понякога такива pwf-файловете за PodBot - "пожизнено ADMIN" в сървъра ,стига това да го интересува !
Благодаря , предварително на отзовалите се !!!

p.s. Искам да помоля, да не ми предлагате идеи, линкове или обяснения за това как сам да си направя нещата, тъй като пак ще повторя, опитвах се и не мога, просто явно толкова си мога :( !!!


Последно избутана от iv69 на 10 дек 2018, 19:21.

Отговори

Върни се в “Помощ и въпроси / Поддръжка”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта