Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

PHP, MySQL, Javascript, XHTML и др.
Потребителски аватар

Buzdrev LSD
Рекламатор
Рекламатор
Мнения: 224
Регистриран: 12 окт 2016, 16:45
Се отблагодари: 1 път
Години: 21
Контакти:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Buzdrev LSD » 19 яну 2017, 19:15

Тоя error 500 е свързан с хостинга, явно накоя нужна опция не е активна, поне така предполагам, защото и на мен ми се е случвало на локал хоста и на някои хостинг компании, които не се сещам кои бяха. Не знам как се оправя, ако някой знае нека сподели, но проблема не е в системата.

Потребителски аватар

Insaneboy Prodigy
Потребител
Потребител
Мнения: 39
Регистриран: 11 дек 2016, 02:09
Местоположение: Стара Загора
Контакти:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Insaneboy Prodigy » 30 яну 2017, 22:23

Някой знае ли решението на този ерор

is currently unable to handle this request. от доло http error 500

Потребителски аватар

Dobreff Hoster
Потребител
Потребител
Мнения: 31
Регистриран: 03 ное 2016, 22:40
Се отблагодари: 1 път
Получена благодарност: 1 път
Години: 19
Контакти:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Dobreff Hoster » 08 май 2017, 23:17

Здравейте, искам да попитам къде е sql-a ? :)

Видях го къде е няма нужда да ми казвате ! :)
GAME , WEB , VPS , VPN Hosting -- > :: ПОСЕТИ САЙТА ::

Потребителски аватар

ReVoLuTi0n
Потребител
Потребител
Мнения: 45
Регистриран: 21 апр 2017, 15:43
Контакти:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от ReVoLuTi0n » 09 май 2017, 15:15

Insaneboy написа:Някой знае ли решението на този ерор

is currently unable to handle this request. от доло http error 500
Инсталирай си нов форум изтриваш инсталл от системата качваш сяла попълваш конфигурация та от форума не изтривай раздела че пак ще ти даде 500

Потребителски аватар

TalkTooMuch
Потребител
Потребител
Мнения: 1
Регистриран: 11 май 2017, 01:27

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от TalkTooMuch » 11 май 2017, 01:38

МНЕНИЕТО Е СКРИТО ОТ СТРАНА НА МОДЕРАТОР! ЦЪКНИ ВЪРХУ ЛЕНТАТА ЗА ДА ГО ПРЕГЛЕДАШ.
Последна промяна от JustyleR на 11 май 2017, 02:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар

IulianiTy shpek
Потребител
Потребител
Мнения: 14
Регистриран: 25 яну 2017, 18:26

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от IulianiTy shpek » 16 юли 2017, 22:36

Излиза ми тази грешка :
Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/u839039706/public_html/common.php on line 66

Потребителски аватар

End Of Life
Потребител
Потребител
Мнения: 37
Регистриран: 06 дек 2016, 18:07

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от End Of Life » 09 авг 2017, 20:58

Fatal error: Composer dependencies have not been set up yet, run 'php ../composer.phar install' from the phpBB directory to do so. in /home/csbulgar/public_html/forum/includes/startup.php on line 170 // решение на проблема изобщо незнам от къде идва?

Потребителски аватар

1fRaNkkK syn7ax69
VIP
VIP
Мнения: 775
Регистриран: 09 окт 2016, 15:21
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 53 пъти
Години: 19

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от 1fRaNkkK syn7ax69 » 10 авг 2017, 03:54

End Of Life написа:
09 авг 2017, 20:58
Fatal error: Composer dependencies have not been set up yet, run 'php ../composer.phar install' from the phpBB directory to do so. in /home/csbulgar/public_html/forum/includes/startup.php on line 170 // решение на проблема изобщо незнам от къде идва?

Не си качил всички файлове. Качи цялата папка install наново и бъди сигурен, че всичко е качено.

Потребителски аватар

AzQkiq Designer
Потребител
Потребител
Мнения: 22
Регистриран: 22 окт 2017, 14:47
Местоположение: Самоков
Години: 13

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от AzQkiq Designer » 03 дек 2017, 14:49

Orizon интеграцията за phpbb? Която беше на quadgs

Потребителски аватар

Nixe ss
Потребител
Потребител
Мнения: 159
Регистриран: 07 дек 2017, 03:57
Получена благодарност: 1 път

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Nixe ss » 04 яну 2018, 03:24

Имаш предвид визуална интеграция за форума ?? ако е така има extensions който прави интеграцията !
Изображение

Отговори

Върни се в “Уеб Програмиране”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта