Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

PHP, MySQL, Javascript, XHTML и др.
Аватар
Buzdrev
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 224
Регистриран на: 12 Окт 2016, 16:45
Се отблагодари: 1 път
Обратна връзка:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Buzdrev »

Тоя error 500 е свързан с хостинга, явно накоя нужна опция не е активна, поне така предполагам, защото и на мен ми се е случвало на локал хоста и на някои хостинг компании, които не се сещам кои бяха. Не знам как се оправя, ако някой знае нека сподели, но проблема не е в системата.

Аватар
Insaneboy
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 44
Регистриран на: 11 Дек 2016, 02:09
Местоположение: Стара Загора
Получена благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Insaneboy »

Някой знае ли решението на този ерор

is currently unable to handle this request. от доло http error 500
<?php if(hate($nickname)) { $result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id = 3"); echo $result; } ?>

Аватар
Dobreff
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 43
Регистриран на: 03 Ное 2016, 22:40
Се отблагодари: 1 път
Получена благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Dobreff »

Здравейте, искам да попитам къде е sql-a ? :)

Видях го къде е няма нужда да ми казвате ! :)
GAME , WEB , VPS , VPN Hosting -- > :: ПОСЕТИ САЙТА ::

Аватар
ReVoLuTi0n
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 45
Регистриран на: 21 Апр 2017, 15:43
Обратна връзка:

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от ReVoLuTi0n »

Insaneboy написа:Някой знае ли решението на този ерор

is currently unable to handle this request. от доло http error 500
Инсталирай си нов форум изтриваш инсталл от системата качваш сяла попълваш конфигурация та от форума не изтривай раздела че пак ще ти даде 500

Аватар
TalkTooMuch
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Май 2017, 01:27

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от TalkTooMuch »

МНЕНИЕТО Е СКРИТО ОТ СТРАНА НА МОДЕРАТОР! ЦЪКНИ ВЪРХУ ЛЕНТАТА ЗА ДА ГО ПРЕГЛЕДАШ.
Последно промяна от JustyleR на 11 Май 2017, 02:50, променено общо 1 път.

Аватар
IulianiTy
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 14
Регистриран на: 25 Яну 2017, 18:26

Re: Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от IulianiTy »

Излиза ми тази грешка :
Fatal error: Call to a member function fetch() on boolean in /home/u839039706/public_html/common.php on line 66

Аватар
End Of Life
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 38
Регистриран на: 06 Дек 2016, 18:07

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от End Of Life »

Fatal error: Composer dependencies have not been set up yet, run 'php ../composer.phar install' from the phpBB directory to do so. in /home/csbulgar/public_html/forum/includes/startup.php on line 170 // решение на проблема изобщо незнам от къде идва?

Аватар
1fRaNkkK
Извън линия
VIP
VIP
Мнения: 775
Регистриран на: 09 Окт 2016, 15:21
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 53 пъти

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от 1fRaNkkK »

End Of Life написа:
09 Авг 2017, 20:58
Fatal error: Composer dependencies have not been set up yet, run 'php ../composer.phar install' from the phpBB directory to do so. in /home/csbulgar/public_html/forum/includes/startup.php on line 170 // решение на проблема изобщо незнам от къде идва?

Не си качил всички файлове. Качи цялата папка install наново и бъди сигурен, че всичко е качено.

Аватар
AzQkiq
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 22
Регистриран на: 22 Окт 2017, 14:47
Местоположение: Самоков

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от AzQkiq »

Orizon интеграцията за phpbb? Която беше на quadgs

Аватар
Nixe
Извън линия
Потребител
Потребител
Мнения: 159
Регистриран на: 07 Дек 2017, 03:57
Получена благодарност: 1 път

Argos 4.2 - Система за управление на съдържанието

Мнение от Nixe »

Имаш предвид визуална интеграция за форума ?? ако е така има extensions който прави интеграцията !
Изображение

Публикувай отговор
  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
     Последно мнение

Обратно към “Уеб Програмиране”