PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Всичко за форумната система phpBB
Отговори
Потребителски аватар

Автор на темата
iwanoww Aнатоли
Потребител
Потребител
Мнения: 147
Регистриран: 03 ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 19

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww Aнатоли » 21 фев 2019, 10:06

Каква е тази грешка ..
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар

aHaJLruH SS
VHE Mapper
VHE Mapper
Мнения: 130
Регистриран: 13 окт 2016, 12:33
Местоположение: София
Се отблагодари: 9 пъти
Получена благодарност: 41 пъти
Години: 21

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от aHaJLruH SS » 21 фев 2019, 10:22

Не намира файла който е оказан. До колкото виждам от написаното.

Потребителски аватар

Автор на темата
iwanoww Aнатоли
Потребител
Потребител
Мнения: 147
Регистриран: 03 ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 19

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww Aнатоли » 21 фев 2019, 10:23

Файлът е във inc

Добавено преди 5 минути 58 секунди:
Оправих този проблем като - написах във antisql.php > inc/antisql.php .. но ми излиза тази грешка
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар

BaKuGan. nFL
Потребител
Потребител
Мнения: 192
Регистриран: 27 окт 2018, 20:11
Местоположение: New York
Се отблагодари: 50 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 23
Контакти:

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от BaKuGan. nFL » 21 фев 2019, 12:39

Здрасти приятел липсвати някои SqL Дето не си го добавил където трябва. Сигорен ли си че всицхко си добавил както трябва? Защото виждам че ти дава грешка поради не е на правилното място
nFL-Cs.InFo Ела и се забавлявай
Изображение

Потребителски аватар

kr33dz FBI
Потребител
Потребител
Мнения: 185
Регистриран: 17 дек 2018, 20:27
Местоположение: In my dreams.
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 20 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от kr33dz FBI » 21 фев 2019, 19:31

Сподели файла, или поне кода около 14-ти ред.

Потребителски аватар

Автор на темата
iwanoww Aнатоли
Потребител
Потребител
Мнения: 147
Регистриран: 03 ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 19

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww Aнатоли » 23 фев 2019, 12:48

4-ри SqL-а са
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар

kr33dz FBI
Потребител
Потребител
Мнения: 185
Регистриран: 17 дек 2018, 20:27
Местоположение: In my dreams.
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 20 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от kr33dz FBI » 23 фев 2019, 13:08

iwanoww написа:
23 фев 2019, 12:48
4-ри SqL-а са
antisql.php трябва да дадеш.

Потребителски аватар

Автор на темата
iwanoww Aнатоли
Потребител
Потребител
Мнения: 147
Регистриран: 03 ное 2018, 02:58
Местоположение: България
Се отблагодари: 8 пъти
Получена благодарност: 2 пъти
Години: 19

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от iwanoww Aнатоли » 23 фев 2019, 15:01

Код: Избери всички

<?php
$denied = array("union","sql","mysql","select","from","where","benchmark","concat","table","into","order","by","values","and","exec",";","'","\"","shell","truncate","--","*","@","1=1","%","(",")","<",">","+","-");

foreach($denied AS $try){
$request->enable_super_globals(); 

if(strpos(strtolower($_SERVER['QUERY_STRING']),$try)!==false){
	$ip .=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
	$loc = $_SERVER['PHP_SELF'];
	$queryString=$_SERVER['QUERY_STRING'];
	$date = date ("d.m.Y @ H:i:s");
	$lfh = "attack.txt";
$log = fopen ( $lfh,"a+" );
fputs ($log, "Дата: <b>$date</b><br>IP адрес: <b><font color='red'>$ip</font></b> <br>QueryString: $loc?=<b>$queryString</b>\n<hr>\n");
fclose($log);
die( '
<title>Засечена е SQL инжекция!</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
	background-color: #f9f9f6;
}
-->
</style><div style="text-align:center">
<div style="margin:auto; width:270px;font-family:verdana;font-size:10px;margin-top:20%; border:1px solid #999999;padding:5px;background-color:#FFF;"><img src="images/stop.gif"><br><br>

<span style="font-weight:bold;font-size:13px;">Засечена е SQL инжекция!</span><br>

<strong>Когато администратора види лога ще получите перманентен бан!</strong></div>
</div>');
exit;
		}}
	

Потребителски аватар

Psych0_91 example
Потребител
Потребител
Мнения: 121
Регистриран: 08 сеп 2018, 15:53
Се отблагодари: 5 пъти
Получена благодарност: 6 пъти

PHPBB3 AntisqL Грешка ..?

Мнение от Psych0_91 example » 23 фев 2019, 16:37

Кода ти е старичък това с

Код: Избери всички

 $request->enable_super_globals(); 
става вече банално, пусни си заявка за друг код, иначе за този код ти трябва и конфигуриращ файл и за дане ти вади символи трябва да добавиш

Код: Избери всички

 <meta charset="UTF-8" /> 

Отговори

Върни се в “PhpBB”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта